Openbare werken door
apers-projects uit oosterzele

Wegenwerken voor steden en andere overheden

Apers-Projects is een erkende aannemer voor overheidsopdrachten en voert diverse taken uit in opdracht van gemeenten en andere overheden of overheidsorganen. Hierbij staat Apers-Projects voornamelijk in voor wegenbouwkundige werken en wegwerkzaamheden, met inbegrip van zowel bouwwerkzaamheden als herstel- en onderhoudswerkzaamheden aan de openbare weg. Daarnaast staat deze aannemer in voor diverse cultuurtechnische werkzaamheden met betrekking tot grasbermen.

  • Bouw-, herstel- en onderhoudswerkzaamheden aan de openbare weg (middelgrote werken)

  • Groenonderhoud

  • Aanleg

Graafwerkzaamheden voor bekabeling

Met betrekking tot de vernieuwing van elektriciteitsnetwerken of de aanleg van nieuwe databekabeling voert Apers-Projects veelvuldig graafwerken uit. Hierbij werkt Apers-Projects eveneens voor administratieve overheden met diensten van openbaar nut, zoals bv. Fluvius.

  • Graafwerkzaamheden voor bekabelingswerken

  • Bekabelingswerkzaamheden

  • Aanleg en onderhoud voor bv. Electrabel en Fluvius

Groenonderhoud en aanplanting

Apers-Projects staat niet alleen in voor de aanleg en het onderhoud van grasbermen, maar voert ook elders cultuurtechnische werkzaamheden uit in opdracht van openbare besturen. Dit gaat van de aanleg van tuinen tot het ploegen, frezen, spitten en maaien van gazons, parken, enzovoort.

  • Aanleg

  • Onderhoud

Aanleg parkings en waterbouwwerken

Ten slotte staat Apers-Projects in voor de aanleg van parkings voor overheden, waarbij ook kleine herstellingswerken tot de mogelijkheden behoren. Daarnaast voert Apers-Projects veelvuldig waterbouwwerken uit in opdracht van diverse overheden. Denk daarbij aan het uitgraven van grachten en vijvers en aan het onderhouden van waterlopen. Onder andere het ruimen, maaien en baggeren van waterlopen behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Bekijk hier enkele realisaties van openbare werken

Offerteaanvraag

Wij vertellen u graag meer over onze projecten. 

Neem daarom snel contact met ons op en doe beroep!